auratransformation

Ta ett steg närmre ett mer hälsosamt liv!


AuratransformationPris


Auratransformation

2,5 tim          2500kr


Balansering

1 tim                950kr

En AuraTransformation™ är en permanent och genomgripande utveckling av din aura och utstrålning som efterhand medför många fördelar på det personliga området.

 

För att beskriva det kort, så förenar AuraTransformationen din intuition med din handlingskraft. Dessutom medverkar den till att förstärka genomslagskraften i din utstrålning och i ditt energifält således att du inte behöver bekymra dig över större eller mindre motstånd från omvärlden. Du får större livslust och låter dig inte styras av någon dold agenda som du inte själv kan stå för. Dessutom blir det lättare för dig att definiera dig själv som människa och det blir lättare för dig att markera dina gränser i förhållande till omvärlden.

 

En AuraTransformation™ utförs av en Auraförmedlare som besitter stora helande krafter och en djup inre balans. Auraförmedlaren arbetar till skillnad från andra healare, med balansenergi i stället för att arbeta med rent ljus och får i samband med AuraTransformationen balansen så totalt integrerad i ditt energisystem att du inom kort upptäcker att du inte behöver se så svart-vitt på världen och det du har runt omkring dig. Du får balans i både ditt energifält, som motsvarar din aura och utstrålning, samtidigt som du uppnår en djup inre balans som inte kan förklaras med ord. Den ska helt enkelt upplevas!

 

Under en AuraTransformation™ blir andeenergin samlad och uppgraderad med de nya starka indigo- och kristall-energierna och den blir kopplad direkt till kroppen via den starkt skyddande balanskroppen. Därför blir det mycket lättare att leva ett liv i kontakt med kärnan i sig själv och den man är i renaste form.

 

En AuraTransformation™ är inte något man gör bara för att prova på, det finns ingen ångerrätt när man redan är transformerad. Medvetandeutvidgningen förpliktar, så AuraTransformation™ är för psykiskt friska människor som vill något mera med sitt liv.

 

AuraTransformation™ är en snabb väg för föräldrar och andra omsorgspersoner att förstå och kommunicera på lika villkår med Den Nya Tidens barn.

 

Texten är hämtad och för mer information vänligen besök www.auratransformation.se 


Behandlingar

 Fotvård


  • En behandling av fotvård börjar med ett härligt

fotbad, därefter filas och klipps naglarna (vid behov). Sedan avlägsnas eventuella förhordnader och liktorn.  Behandlingen anpassas efter just ditt specifika behov. Behandligen avslutas med en härlig massage. 


Läs mer om...

 Auratransformation


  • Ett naturligt, enkelt och mycket effektivt sätt att rena kroppen. Joniseringen hjälper din kropp med utrensning av slaggprodukter och toxiner.Gifter som kommer från bl.a. maten vi äter, läkemedel, tobak, alkohol och luften vi andas.


Läs mer om...

 Boka Tid


  • Här kan du boka tid eller höra av dig till mig angående behandlingar eller övriga frågor.


Läs mer om...


Webdesign 2014 Sebastian Skoglund